Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazır

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ile karşılaşmak için son hazırlıklarını tamamladı. Isaac Donkor, taraftar desteklerinin önemine değindi.

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ile

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ile karşılaşmak için son hazırlıklarını tamamladı. Isaac Donkor, taraftar desteklerinin önemine değindi.

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında, yarın saat 20.00’de Yeni Adana Stadı’nda oynayacağı maça yönelik hazırlıklarını başarıyla tamamladı. Takım, Çatalan Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanla karşılaşmaya hazır hale geldi.

İyi Bir Odaklanma Süreci Geçirildi

Kulübün yaptığı yazılı açıklamada, antrenmanın basına kapalı olarak yardımcı antrenör Francois Ciccolini tarafından yönetildiği belirtildi. Adanaspor, maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.

Donkor: “Taraftar Desteği Her Zaman Kritik”

Takımın savunma oyuncusu Isaac Donkor, ligdeki arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, “Maça çok iyi odaklandık. Elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı, kulübü ve Adana’yı çok seviyorum. Taraftarlarımıza her zaman ihtiyacımız var. Maçlarımızda taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Bizi iyi ve kötü günde desteklesinler. Sezon boyunca onlara çok ihtiyacımız var.” dedi.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın...

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Savunma oyuncusu Isaac Donkor, açıklamada bulundu.