Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13. Elbistan Ultra Maratonu 5 Ekim’de Koşulacak

5 Ekim’de Elbistan’da gerçekleşecek ultra maratonda 100 km’lik parkurda katılımcılar mücadele edecek.

5 Ekim'de Elbistan'da gerçekleşecek

5 Ekim’de Elbistan’da gerçekleşecek ultra maratonda 100 km’lik parkurda katılımcılar mücadele edecek.

13. Elbistan Ultra Maratonu Heyecanı

Kahramanmaraş’ta yer alan Elbistan, 5 Ekim’de 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maratonuna ev sahipliği yapacak. İki yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek olan şampiyona, koronavirüs salgını ve 6 Şubat 2023 depremleri nedeniyle ertelenmişti.

Zorlu Parkurda Mücadele

Bu yılki maratonda katılımcılar, 100 kilometrelik zorlu parkuru en geç 18 saat içinde tamamlama hedefiyle yarışacak. Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Türkan, bu etkinliği markalaştırmak için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Detaylı Hazırlıklar Devam Ediyor

Türkan, “Elbistan Kaymakamlığı koordinesinde, sporcu İbrahim Şahin ile birlikte gerekli parkur ve güzergah çalışmalarını sürdürüyoruz. Yarış süresince misafirlerin herhangi bir sorunla karşılaşmalarını engellemek için tüm önlemleri alıyoruz,” dedi. Ayrıca, tüm sporculara başarı diledi.

Anma ve Uluslararası Katılım

Ultra maratoncu İbrahim Şahin, bu yılki koşunun koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenler ve deprem şehitleri anısına gerçekleştirileceğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu üzerinden başvuruların alındığını belirten Şahin, “Azerbaycan, Rusya, Almanya ve Moldova’dan da yoğun ilgi var; şu anda 50’nin üzerinde sporcu etkinliğe katılmak için kaydoldu,” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ta 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası düzenlenecek....

Kahramanmaraş’ta 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası düzenlenecek. Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Türkan (sağda) ve Ultra Maraton koşucusu İbrahim Şahin (ortada) organizasyon öncesi bir araya geldi.