Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda İlk Gün Başarıları

Edirne’de düzenlenen şampiyonada milli takım, 12 kategoride 10 A finale ulaşarak tarih yazdı.

Edirne'de düzenlenen şampiyonada milli

Edirne’de düzenlenen şampiyonada milli takım, 12 kategoride 10 A finale ulaşarak tarih yazdı.

23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nın İlk Günü Tamamlandı

Edirne’nin Meriç Nehri’nde gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nın ilk gününde yarışlar sona erdi. Şampiyonanın ilk gününde 28 ülkeden 600 sporcu, eleme ve sıralama yarışlarında mücadele etti.

Kürek Milli Takımı’ndan Rekor Katılım

Kürek Milli Takımı, 12 kategoride 35 sporcu ile organizasyona katıldı. Yapılan yarışlar sonucunda, 10 kategorideki sporcular finallere adlarını yazdırmayı başardı. Ayrıca, diğer 2 kategorideki milli sporcular da yarın final mücadelesine girecek.

Başantrenör Sonat Doğan’dan Açıklama

Kürek Milli Takımı’nın Başantrenörü Sonat Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yoğun bir tempoda hazırlandığımız bu organizasyonda çok başarılı sonuçlar elde ettik. 12 kategorinin 10’unda A finale kalmayı garantiledik. Yarın sabahki seansımızda da 2 yarı final yarışımız var ve onların da finale kalacağını düşünüyorum,” dedi.

Doğan, konuşmasının devamında şöyle devam etti: “Bu şampiyonada 12 A finalle bir ilki gerçekleştireceğiz. En önemli hedefimiz ise en çok sayıda madalya kazanmak, İstiklal Marşı’mızı dinletmek ve bayrağımızı göndere çekmek.”

Parka Beğeni

Yarış sonrası yapılan değerlendirmelerde, Meriç Nehri’ndeki parkurun yabancı katılımcılar tarafından beğenildiği belirtildi. Doğan, böyle bir parkura sahip olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Final Yarışları ve Madalya Töreni

23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası, yarın düzenlenecek final yarışları ve madalya töreni ile sona erecek.

 Edirne'de Meriç Nehri'nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek...

Edirne’de Meriç Nehri’nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda ilk gün yarışları sona erdi. Kürek Milli Takımı Başantrenörü Sonat Doğan, açıklamada bulundu.