Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Hırsızlık Operasyonu: Üç Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Ankara’da gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Ankara'da gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda

Ankara’da gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Ankara’da Hırsızlık Operasyonu Gerçekleşti

Ankara’da güvenlik güçleri, hırsızlık olaylarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda üç yabancı uyruklu kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde bu ay meydana gelen hırsızlık olaylarını araştırmak üzere harekete geçti.

Güvenlik Kameraları ile Takip

Başlatılan soruşturma dahilinde, 185 güvenlik kamerası detaylı bir şekilde incelenerek, şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Operasyon Detayları

Gerçekleştirilen operasyonla birlikte, Gürcistan uyruklu A.A, G.T ve K.G isimli şahıslar metro istasyonunda yakalanarak gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Eşyalar ve Yöntem

Yapılan aramada, şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde kapı kilitlerini açmaya yarayan aparatların yanı sıra, kamuflaj amaçlı şapka ve giysiler ile çok sayıda ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Şüphelilerin boş durumda olan evleri gözetleyerek, özel aparatlarla kapı göbeklerini kırarak hırsızlık yaptıkları öğrenildi.

Mahkeme Süreci

Yakalanan şüpheliler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ele geçirilen eşyalar ise, mağdur sahiplerine teslim edildi.

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve...

Ankara’da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada, kapı kilitlerini açmak için kullanılan aparatlar, kamufle olmak için kullandıkları şapka ve giysilerle birlikte mağdurlara ait çok sayıda ziynet eşyası ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.