Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdullah Öztürk, Paris 2024’e Tarih Yazmaya Hazırlanıyor

Dünya çapında başarılı para masa tenisçisi Abdullah Öztürk, Paris 2024’te üst üste 3. altın madalyasını kazanmayı hedefliyor.

Dünya çapında başarılı para

Dünya çapında başarılı para masa tenisçisi Abdullah Öztürk, Paris 2024’te üst üste 3. altın madalyasını kazanmayı hedefliyor.

Abdullah Öztürk, Tarih Yazmaya Gidiyor

Rio 2016 ve Tokyo 2020’nin altın madalyalı parasporcu Abdullah Öztürk, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda tarih yazmak için hazırlanıyor. 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan olayda, üst üste 3. altın madalyasını kazanarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmayı amaçlıyor.

Antrenmanlarının Geri Dönüşü

Paris kotasını alarak 10 adet kamp gerçekleştiren Abdullah, aşırı sıcaklık altında sıkı bir şekilde antrenman yaptıklarını ifade etti. “Umarım bu antrenmanların karşılığını madalyayla alırız. Benim hedefim, üst üste 3 kez paralimpik oyunlarda madalya kazanmak. Bu tür bir başarı dünyada az sayıda sporcu tarafından elde ediliyor,” dedi.

Cumhurbaşkanı’nın Desteği

Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğinin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. “Son görüşmemde Cumhurbaşkanımız bana başarılar diledi. Finale çıkarsam maça geleceğini söyledi. Bu bile beni oldukça motive ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın spora olan yatırımları ve destekleri bize güç veriyor,” şeklinde konuştu.

Rekor Katılım ve Hedefler

Abdullah, Paris 2024’e rekor sayıda sporcu ile katılacaklarını vurgulayarak, “94 sporcuyla gidiyoruz. Tokyo 2020’de kazandığımız 15 madalyanın çok daha üstüne çıkmayı planlıyoruz. Para masa tenisi branşında paralimpik sporların en başarılısıyız ve 5-6 madalya kazanmayı hedefliyoruz,” dedi.

Özel Sponsorluklar

Engelli sporlarına gösterilen ilginin önemine değinen Abdullah, kendisine destek olan Çitlekçi markasına teşekkür ederek, “Bu tür büyük markaların destek vermesi çok değerli. Engelli sporlarına yatırım yapmaya devam edeceklerini söylediler. Bu da bizden sonrasını motive ediyor,” ifadelerini kullandı.

Son iki paralimpik oyunlar şampiyonu milli masa tenisçi Abdullah Öztürk, Paris 2024'te üst üste 3....

Son iki paralimpik oyunlar şampiyonu milli masa tenisçi Abdullah Öztürk, Paris 2024’te üst üste 3. altın madalyasını kazanarak “Türk spor tarihine” geçmek istiyor. Fransa’nın başkentinde gerçekleşecek paralimpik oyunlarında Rio 2016 ve Tokyo 2020’de elde ettiği şampiyon ünvanını korumaya çalışacak Öztürk, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.