Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da Kuyumcuya Silahlı Saldırı Girişimi: 7 Şüpheli Yakalandı

Samsun’da kuyumcuya yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı, detaylar haberimizde.

Samsun'da kuyumcuya yönelik silahlı

Samsun’da kuyumcuya yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı, detaylar haberimizde.

Samsun’da Silahlı Saldırı Girişimi

Samsun’un İlkadım ilçesinde, bir kuyumcuya yönelik düzenlenen silahlı saldırı girişimi sonrasında toplam 7 şüpheli yakalandı. Saldırı gerçekleştiği gün, 20 Ağustos’ta, kask takmış bir kişi, İstiklal Caddesi üzerindeki kuyumcuya girdi ve içeridekilerine silah doğrulttu.

Olay Anı ve Kaçış

Şüpheli, tetiğe basmasına rağmen silahın ateş almaması üzerine hemen olay yerinden kaçtı. Kendisi için bir motosiklet bekleyen şüpheli, oradan uzaklaştı. Olayın ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, gelen ihbarlar üzerine hemen harekete geçti.

Motosikletin Bulunması

Ekipler, olay yerinden kaçan ve sahte plakaya sahip motosikleti Zeytinlik Mahallesi’ndeki bir sokakta terk edilmiş halde buldu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlıların kaçtığı aracı Samsun-Ankara kara yolunda durdurmayı başardı.

Gözaltına Alınan Şahıslar ve Elde Edilen Bilgiler

Yapılan operasyonda araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin, birçok suç kaydı bulunduğu ve Ankara’dan geldiği belirlendi. Polis, şüphelilerin sosyal medya aracılığıyla tanıştıkları kişilerle birlikte saldırıyı organize ettiklerini tespit etti.

Soruşturmanın Derinleştirilmesi

Soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri, silahı kullanan A.S. ile olaya dahil olan biri kadın 3 kişiyi daha yakaladı. İlk belirlemelere göre, zanlıların kuyumcudan haraç almaya çalıştıkları öne sürülüyor. Bu olay, polisin suç organizasyonlarına karşı yürüttüğü mücadelenin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde kuyumcuya yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili biri kadın 7...

Samsun’un İlkadım ilçesinde kuyumcuya yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili biri kadın 7 şüpheli gözaltına alındı.