Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı

Yalova’da sahilde dinlenen bir tersane işçisi, boğulma riskiyle karşılaşan genci kurtardı.

Yalova'da sahilde dinlenen bir

Yalova’da sahilde dinlenen bir tersane işçisi, boğulma riskiyle karşılaşan genci kurtardı.

Yalova’da Kahramanlık Örneği

Yalova’nın Altınova ilçesinde, iş çıkışından sonra sahilde dinlenen bir tersane işçisi, boğulma tehlikesi geçiren bir genci kurtardı. Olay, Akasya Plajı’nda yaşandı.

Olay Anı ve Kurtarma

25 yaşındaki Harun Kırmızı, arkadaşlarıyla birlikte Şiir Yolu mevkisinde dinlenirken, denizde yardım çığlıkları atan bir genci fark etti. Kıyıda hemen giysilerini çıkaran Kırmızı, suya atladı ve çırpınan gencin yanına ulaşarak onu kurtardı.

Kurtarılan Genç Teşekkür Etti

Kurtarılan genç, kıyıya çıkarıldıktan sonra Harun Kırmızı’ya teşekkür ederek olay yerinden uzaklaştı. Olay çevrede bulunanlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Harun Kırmızı’nın Açıklamaları

Olayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kırmızı, “O an düşündüm, hemen suya atladım. Genci kıyıya getirdim. Teşekkür etti, daha ben denizden çıkmadan gitti. Mutlu oldum. Sonuçta bir can kurtarıyorsun,” dedi.

Kırmızı, yüzme konusundaki yeteneğini de vurgulayarak, “Daha önce İstanbul’da çalıştığım dönemde benzer bir durumu yaşayıp bir kişiyi kurtarmıştım,” ifadelerini kullandı.

Yalova'da mesaisinin ardından arkadaşlarıyla sahilde dinlenen tersane işçisi, denizde boğulma...

Yalova’da mesaisinin ardından arkadaşlarıyla sahilde dinlenen tersane işçisi, denizde boğulma tehlikesi geçiren genci kurtardı. Genci kurtaran Harun Kırmızı, konuya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.