Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eyüpspor Zaferle Ayrıldı

Eyüpspor, Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun başındaki başarısını sürdürdü. Teknik sorumlu Kerem Yavaş maç değerlendirmesinde bulundu.

Eyüpspor, Sivasspor'u 1-0 mağlup

Eyüpspor, Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun başındaki başarısını sürdürdü. Teknik sorumlu Kerem Yavaş maç değerlendirmesinde bulundu.

Eyüpspor’dan Kritik Galibiyet

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında, ikas Eyüpspor, deplasmanda Net Global Sivasspor‘u 1-0 mağlup ederek ligdeki başarılı gidişatını sürdürdü. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Eyüpspor’un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, galip geldikleri için duydukları mutluluğu dile getirdi.

İyi Başlangıç

Yavaş, sivasspor mücadelesinin kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Bu ligin ilk haftalarında alınan puanların ilerleyen dönemlerde daha da değerleneceğini biliyoruz. Dolayısıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu başardığımızı düşünüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Zorlu Fikstür Öncesi Rahatlama

Karşılaşma sonrası değerlendirmesinde, “Önümüzde zorlu bir fikstür var. Ancak burada alınan puanlar, karşılaşacağımız güçlü takımlara karşı daha sakin bir şekilde mücadele etmemizi sağlayacak,” şeklinde konuştu. Ayrıca, maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiklerini ve farklı bir skorla ayrılma fırsatlarını değerlendiremediklerini de sözlerine ekledi.

Sonuç olarak, Kerem Yavaş, kazandıkları bu önemli üç puan için mutlu olduklarını belirtirken, maç öncesi hazırladıkları stratejiyi başarıyla uyguladıklarının altını çizdi.

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ile karşılaştı. Mücadeleden...

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ile karşılaştı. Mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan Net Global Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'u 1-0 mağlup eden ikas...

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor’u 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor’un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.