Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Sosyal Medyada Silah Paylaşımı: 11 Şüpheli Gözaltında

Kütahya’da sosyal medyada silah ve mühimmat paylaşan 11 kişi gözaltına alındı. Ekipler, çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirdi.

Kütahya'da sosyal medyada silah

Kütahya’da sosyal medyada silah ve mühimmat paylaşan 11 kişi gözaltına alındı. Ekipler, çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirdi.

Kütahya’da Silah Paylaşan 11 Kişi Yakalandı

Kütahya’da, sosyal medya hesapları üzerinden silah ve mühimmat görselleri paylaşan 11 şüpheli, yapılan operasyonla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sosyal medya platformlarında tüfek, tabanca ve mühimmat paylaşımları yapan kişilere yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.

Operasyon Detayları

Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’nden gelen bilgiler doğrultusunda, bu paylaşımları yapan sosyal medya kullanıcılarının adreslerine eş zamanlı baskın yapıldı. Kent merkezi ve Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplamda 16 farklı adrese baskın düzenlendi.

Yapılan aramalarda, 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, bu silahlara ait çok sayıda fişek ile birlikte 133 uyuşturucu hap ve 4 gram sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şahıslar

Gözaltına alınan kişiler arasında Ö.A, E.K, İ.M, O.Y, Ş.Y, A.K, M.K, E.E, M.Y.T, M.K ve C.C bulunuyor. Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri devam etmekte.

Kütahya'da sosyal medya hesaplarından silah ve mühimmat görseli paylaşan 11 şüpheli gözaltına...

Kütahya’da sosyal medya hesaplarından silah ve mühimmat görseli paylaşan 11 şüpheli gözaltına alındı. Kent merkezi ile Tavşanlı ilçesindeki 16 adreste yapılan aramalarda 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca, bu silahlara ait çok sayıda fişek ile 133 uyuşturucu hap ve 4 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.