Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Candan Kardeşler ve Sosyal Medya Fenomenlerinin Duruşmasında Gelişmeler

Candan kardeşlerin yargılanmasında tahliye kararı verildi. Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek açıklamalarda bulundu.

Candan kardeşlerin yargılanmasında tahliye

Candan kardeşlerin yargılanmasında tahliye kararı verildi. Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek açıklamalarda bulundu.

Candan Kardeşlerin Yargılanmasına Devam Edildi

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek, organize suç ve dolandırıcılık suçlarından yargılanmaya devam ediyor.

Duruşma Detayları

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada, Alisya Bahar Candan’ın da yer aldığı bazı tutuklu sanıklar hazır bulundu. Duruşmaya, Gülnihal Çiçek’in de aralarıda bulunduğu tutuksuz sanıklar ve müştekiler katıldı.

Gülnihal Çiçek’in Savunması

Mahkemede söz alan Gülnihal Çiçek, “Masum olduğumuzun anlaşılması için bu süreyi beklediğimizi düşünüyorum. Kız kardeşimin tahliyesini ve telefonumun iadesini talep ediyorum.” diye konuştu.

Mahkeme Heyeti Kararını Verdi

Savunmaların ardından mahkeme, Alisya Bahar Candan ve diğer tutuklu 5 sanığın yurt dışına çıkış yasağıyla tahliye edilmesine karar verdi.

Mutluluk ve Tepkiler

Tahliye kararını alan Gülnihal Çiçek, duyduğu mutluluğu adliyede ailesine bildirdi. Başsavcılığın işlemlerine eleştiriler yöneltti ve “İlahi adalete güveniyorum” dedi.

Candan Ailesi’nin Duyguları

Candan kardeşlerin babası Hakan Candan, yaşanan durumu zor bir süreç olarak değerlendirdi ve “Adalet yerini bulacaktır” ifadelerini kullandı.

İddianameden Önemli Bilgiler

38 müştekinin yer aldığı iddianamede, Onur Apaydın ve İlker Oflu’nun liderliğindeki suç örgütü, dolandırıcılık ve tefecilik faaliyetleriyle suçlandığı belirtildi. Alisya Bahar Candan için 14 ila 44 yıl hapis cezası talep ediliyor, Gülnihal Çiçek için ise 8 ila 24 yıl hapis önerilmektedir.

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası...

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda “Nihal Candan” olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 21 sanığın “suç örgütüne üye olmak” ve “dolandırıcılık” suçlarından yargılanmalarına devam edildi. Gülnihal Çiçek, duruşma sonrası adliye önünde açıklama yaptı.