Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Zanlı Yakalandı

Mersin’de yapılan operasyonda iki zanlı gözaltına alındı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Mersin'de yapılan operasyonda iki

Mersin’de yapılan operasyonda iki zanlı gözaltına alındı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Mersin’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde, düzenlenen bir operasyon neticesinde iki şüpheli gözaltına alındı. Olay, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin yürüttüğü araştırmalar sonucunda gerçekleşti.

Şüphelilerin Tespiti

Polis ekipleri, R.B. adlı bir kişiye ait bahçede bulunan bir konteynerde şüpheli iki kişinin ikamet ettiğini belirledi. Hızla harekete geçilen operasyonda, D.D. ve İ.T. isimli şahıslar yakalandı.

Ele Geçirilen Malzemeler

Yapılan aramalar sonucunda, konteynerde yabancı menşeli bir uzun namlulu silah, şarjör, 8,540 sentetik hap ve hassas terazi bulundu. Ayrıca, çevrede gerçekleştirilen aramalarda toprak altına gömülü bir bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve 4 kilo 760 gram esrar ele geçirildi.

Yasal Süreç Başlatıldı

Gözaltına alınan D.D. ve İ.T., ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili olarak yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı...

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı gözaltına alındı. Ekiplerin, şüphelilerin kaldığı konteynere düzenlediği operasyonda, yabancı menşeli uzun namlulu silah, şarjör, 8 bin 540 sentetik hap ile hassas terazi ele geçirildi. Çevredeki aramada da toprağa gömülü bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve poşet içinde 4 kilo 760 gram esrar bulundu.