Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Magazin

İrem Derici’den dikkat çeken ‘üreme’ açıklaması

Sahne şovları, kostümleri ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İrem Derici son olarak ‘çocuklara ve ağlayan şeylere tahammülüm yok’ demiş ve bu sözleriyle tepki çekmişti. Derici, kendisini eleştirenlere sert çıktı.

İrem Derici’den dikkat çeken ‘üreme’ açıklaması

Sahne şovları, kostümleri ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İrem Derici son olarak ‘çocuklara ve ağlayan şeylere tahammülüm yok’ demiş ve bu sözleriyle tepki çekmişti. Derici, kendisini eleştirenlere sert çıktı.

İREM DERİCİİrem Derici, geçmişte yaptığı “çocuklara tahammül edemiyorum” açıklamasının ardından gelen eleştirilere sert bir şekilde karşılık verdi. Sanatçı, sahne performansları, kostümleri ve çıkışlarıyla sıkça gündeme gelen bir isim olarak biliniyor. Ancak son açıklaması olan “çocuklara ve ağlayan şeylere tahammülüm yok” sözleriyle birçok kişinin tepkisini çekmişti. Derici, bu eleştirilere karşı sessiz kalmayarak sert bir şekilde yanıt verdi. Geçmişte yaşadığı ekonomik zorluklar ve dükkanının kapanması gibi kişisel sorunlarını dile getirerek, bu durumların üremesine engel olduğunu ifade etti. Bu sözlerle, Derici, eleştirilerin haksız olduğunu savunarak kendini savundu ve gelen tepkilere karşı dik duruşunu sergiledi. İşte diğer detaylar…

İREM DERİCİ

DERİCİ ÇOCUKLARA TAHAMMÜL EDEMİYORUM AÇIKLAMASINA AÇIKLIK GETİRDİ

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda yaptığı “Erkekler kapatılsın” açıklamasıyla geniş yankı uyandırmıştı. Ancak daha sonra yaptığı “Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok.” açıklamasıyla büyük tepki topladı. Eleştirilere sert bir şekilde karşılık veren Derici, özellikle çocuklara tahammülsüzlüğünü savunarak, kendisini eleştirenlere sert çıktı. Bir video çekerek, “Siz geri zekalı mısınız? Ben bunu kaç yıldır söylüyorum. Ağlayan herhangi bir şeye benim tahammülüm yok. Siz üreyin. Bol bol benim içinde üreyin. Ahmet Mehmet içinde üreyin. Ben üremeyeceğim. Bu toplum için çok faydalı bir şey. Benim ürememe kararıma niye saygınız yok sizin? Dükkan kapandı, üremiyorum. Yallah!” şeklinde konuştu. Derici, bu sözleriyle eleştirilere karşı dik duruşunu sergiledi.

İrem Derici, son zamanlarda yaptığı çıkışlarla dikkat çekti. Özellikle “Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok.” gibi sözleriyle tepki topladı. Eleştirilere sert bir yanıt veren Derici, bir video yayınlayarak, “Siz geri zekalı mısınız? Ben bunu kaç yıldır söylüyorum. Ağlayan herhangi bir şeye benim tahammülüm yok. Siz üreyin. Bol bol benim içinde üreyin. Ahmet Mehmet içinde üreyin. Ben üremeyeceğim. Bu toplum için çok faydalı bir şey. Benim ürememe kararıma niye saygınız yok sizin? Dükkan kapandı, üremiyorum. Yallah!” şeklinde konuştu. Bu sözlerle eleştiriye meydan okuyan Derici, kararından geri adım atmadı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT