Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kastamonu’da Firma Zararı Nedeniyle 3 Kişi Tutuklandı

Kastamonu’da gerçekleştirilen operasyonda, bir firmayı 100 milyon lira zarara uğrattığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

Kastamonu'da gerçekleştirilen operasyonda, bir

Kastamonu’da gerçekleştirilen operasyonda, bir firmayı 100 milyon lira zarara uğrattığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

Kastamonu’da Operasyon

Kastamonu’da, bir firmayı ciddi şekilde zarara uğrattıkları iddiasıyla düzenlenen operasyonda, 9 kişi gözaltına alındı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, farklı illerde de eş zamanlı işlemler yapıldı.

Tutuklanan Şüpheliler

Gözaltına alınan şüpheliler, Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Yapılan işlemler neticesinde E.K, İ.Ö. ve M.U. tutuklanırken, 2 kişi savcılık ifadesinin ardından, 4 kişi ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

Zararın Sebepleri

Operasyonun gerekçesi; Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir firmanın 100 milyon liradan fazla zarara uğratılması olarak belirlendi. Şüpheliler, “hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma”, “belgede sahtecilik”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

İlgili İller

Gözaltına alınan şüphelilerin, İstanbul, Antalya, Afyonkarahisar ve Kocaeli gibi illerdeki iş ilişkilerinin de incelendiği ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla...

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K, İ.Ö. ve M.U. tutuklandı, 2 kişi savcılık ifadesinin ardından, 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.