Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki cinayet olayıyla ilgili bir zanlı tutuklandı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki cinayet

Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki cinayet olayıyla ilgili bir zanlı tutuklandı.

Diyarbakır’da Cinayet Olayı ve Tutuklama

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde meydana gelen ve iki kişinin yaşamını yitirdiği cinayet olayı ile ilgili kritik gelişmeler yaşandı. 29 Eylül tarihinden itibaren süregelen soruşturmada, jandarma ekipleri hız kesmeden çalışmalarını sürdürdü.

Olayın Gelişimi

Valilikten yapılan açıklamaya göre, olayın gerçekleştiği Ulucak Mahallesi‘nde, kimliği belirsiz şahıslar tarafından kenevir ekili bir tarlada C.O. ve M.O. uzun namlulu silahla öldürüldü.

Şüpheli Yakalandı

Soruşturma çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, olayla bağlantılı kişileri yakalamak için yoğun bir çaba içerisinde bulundu. Bu süreçte, “kasten öldürme” suçundan aranan R.M. isimli şüpheli, suç unsurlarıyla birlikte gözaltına alındı.

Adli Süreç

Yakalama işleminin ardından jandarmada ifadeleri alınan zanlı, daha sonra adli makamlara sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli...

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Zanlının olayda kullandığı suç unsurları ele geçirildi.