Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da Eşini İtmekle Suçlanan Sanığın Davasında Keşif Yapıldı

Yalova’da eşini kayalıktan itmekle suçlanan sanığın davasında olay yerinde keşif gerçekleştirildi.

Yalova'da eşini kayalıktan itmekle

Yalova’da eşini kayalıktan itmekle suçlanan sanığın davasında olay yerinde keşif gerçekleştirildi.

Yalova’daki Cinayet Davasında Olay Yeri Keşfi

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Ballıkaya mevkisinde, geçen yıl ocak ayında meydana gelen olayda, 34 yaşındaki Semiha S.‘nin, eşi Erdal Necip S. tarafından itildiği iddia ediliyor. Dava süreci devam ederken, mahkeme üyeleri ve bilirkişi heyeti, Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınan karar doğrultusunda keşif yapmak üzere olay yerinde buluştu.

Dava süreci ve sanığın ifadesi

Erdal Necip S., 27 Eylül’deki ilk duruşmada, kayalık alanda jandarma güvenliği eşliğinde sorgulandı. Kendisi, eşinin fotoğraf çektikten sonra düşmesini sadece bir kaza olarak tanımladı ancak eşiyle birlikte geldiği yer hakkında çelişkili açıklamalar yaptı. “Eşin dışında başkasıyla buraya geldin mi?” sorusuna kayınbiraderiyle geldiğini belirtmesi, dava sürecine yeni bir boyut kazandırdı.

Yasal Süreç ve Aile İtirazları

Semiha S.’nin ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandığı bu davada, kadının yakınları da yargılama sürecine dair güçlü bir itirazda bulundu. Kadının avukatı Eyyüp Kaplan, olayın planlı bir cinayet olduğunu ve bunun bilirkişi raporuyla kanıtlanacağına inandıklarını belirtti.

Semiha S.’nin annesi Selma Dursun, sanığın ifadesinde 3-4 kez değişiklik yaptığını ifade ederek, “Beni bir defa bile aramadılar. Bu kadar soğukta ne yapıyorsun?” şeklinde konuştu. Dursun, kızının evliliği sırasında sürekli psikolojik şiddet gördüğünü öne sürdü.

Olayın Gelişimi

24 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen olayda, Semiha S. Altınova ilçesi Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisindeki kayalıklardan düşerek hayatını kaybetmişti. Eşinin gözaltına alınmasının ardından yürütülen soruşturma sonucunda, hakkında ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçlamasıyla dava açılmıştı.

Bu dava, bölgedeki güvenlik önlemleri ve mahkeme sürecindeki gelişmeler ile devam ediyor.

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki...

Yalova’nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Olay günü kayalıklarda Semiha S’nin yaptığı öz çekimler de dava dosyasına eklendi.