Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Hazır Giyim Konferansı 2023 Tamamlandı

Yerli üreticiler, global alım grupları ile işbirlikleri kurmak için İstanbul’da bir araya geldi.

Yerli üreticiler, global alım

Yerli üreticiler, global alım grupları ile işbirlikleri kurmak için İstanbul’da bir araya geldi.

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Sona Erdi

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yerli üreticileri global işbirlikleriyle buluşturarak önemli bir etkinlik olarak tamamlandı. Konferans, Türkiye’de ve yurtdışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret platformlarının temsilcilerini bir araya getirdi.

Büyük İlgi Gören B2B Görüşmeleri

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen etkinlikte, ilk gün sektörün önemli isimleri bir araya gelip, çeşitli oturumlar gerçekleştirdi. İkinci günde ise B2B Speed Network Görüşmeleri kapsamında toplamda yaklaşık 1500 ikili iş görüşmesi yapıldı. 50’den fazla alım grubu ve e-ticaret sitesi temsilcisi etkinlikte yer aldı.

İşbirlikleri ve Gelecek Hedefleri

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, “Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir” temalı konferansla sektöre birlik mesajı verdiklerini belirtti. Kaya, son iki yıl içinde sektörde yaşanan zorlukların üstesinden gelebilmek için stratejik işbirliklerinin önemine vurgu yaptı.
“Bu zorlukları aşmanın yolunun sektör olarak hizalanmaktan ve stratejik işbirlikleri yapmaktan geçtiğine inanıyoruz. İkinci gün düzenlediğimiz görüşmelere gösterilen ilgi, sektörümüzün bu işbirliğine hazır olduğunu gösteriyor,” dedi.

Sektörün Geleceği İçin Umut Verici Mesajlar

Kaya, konferansta yapılan görüşmelerin, sağlam ve uzun süreli işbirliklerine dönüşmesini ümit ettiklerini ifade etti. Dünya genelinde yaşanan jeopolitik ve ekonomik gelişmelere rağmen, Türkiye’nin hazır giyim sektörü için umut verici bir ortamın oluştuğu vurgulandı.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli...

Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.