Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boyner’den Pembe Top Sahada Projesine Destek

Boyner, ‘Pembe Top Sahada’ projesini yedinci kez destekleyerek meme kanseri farkındalığına dikkat çekiyor.

Boyner, 'Pembe Top Sahada'

Boyner, ‘Pembe Top Sahada’ projesini yedinci kez destekleyerek meme kanseri farkındalığına dikkat çekiyor.

Pembe Top Sahada Projesine Sürekli Destek

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesine bu yıl yedinci kez destek vermekte. Bu proje, toplumsal ve sosyal sorumluluk konularına yaptığı katkılarla dikkat çeken Boyner’in, meme kanseri farkındalığını artırma çabalarını sürdürüyor.

Meme Kanseri Farkındalığı İçin Önemli Bir Adım

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Ekim ayı boyunca gerçekleştirilen bu proje ile kadınların erken teşhisin önemi konusunda bilinçlenmeleri hedefleniyor. ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ bağlamında Boyner, bu projeyi destekleyerek topluma fayda sağlamayı amaçlıyor.

Projenin Önemi ve Hedefleri

‘Pembe Top Sahada’, 11. kez hayata geçirilirken, meme kanseri farkındalığının simgesi haline gelmiştir. Boyner’in desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşmayı başaran proje, meme kanseriyle mücadelede erken teşhisin hayati önemini vurguluyor. Bu bağlamda kadınları bilinçlendirip, erken teşhis için harekete geçmeleri konusunda teşvik etmeyi hedefliyor.

Çağla Şikel ile Başlayan Farkındalık

Anadolu Efes’in Olimpiakos ile yaptığı Turkish Airlines EuroLeague maçında Çağla Şikel’in atışıyla sahaya inen Pembe Top, Ekim ayı boyunca meme kanseriyle mücadelede dikkat çekmeye devam edecek.

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe...

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesine bu yıl yedinci kez destek oluyor.