Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Serik’te bir polis memuru, otomobil almak için gittiği yerde silahlı saldırıya uğradı, durum kritik.

Serik'te bir polis memuru,

Serik’te bir polis memuru, otomobil almak için gittiği yerde silahlı saldırıya uğradı, durum kritik.

Antalya’da Silahlı Saldırı

Antalya’nın Serik ilçesinde, bir polis memuru uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Olay, sanayi bölgesinde, plakası olmayan beyaz bir araçtan yürüyen bir kişiye pompalı tüfekle ateş edilmesiyle gerçekleşti.

Yaralı Memurun Durumu

Ateş sonucunda yaralanan kişi yere düştü ve durumun ciddiyeti üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. İlk müdahalenin ardından yaralı, Serik Devlet Hastanesi‘ne kaldırılıp, buradan Antalya’ya sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Olayın Detayları

Yaralının kimliği, Antalya Emniyet Müdürlüğü‘nde görevli polis memuru Ali Şen olarak tespit edildi. Şüphelinin kimliği ise G.K. olarak belirlendi. Olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Saldırı anında bir tamirhanede bulunan otomobile de saçmaların isabet ettiği tespit edildi.

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Yaşanan saldırının anı, sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, beyaz renkli aracın yavaşladığı ve otomobilin arka koltuğundan pompalı tüfekle ateş edildiği, ardından ise Ali Şen’in yere düştüğü görülüyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk...

Antalya’nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı, buradan da Antalya’ya sevk edildi.