Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Takım Polonya’dan eli boş döndü

Milli futbol takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesindeki son hazırlık maçında Polonya’ya karşı son dakikalarda atılan bir golle 2-1 mağlup oldu.

Milli futbol takımımız, 2024

Milli futbol takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesindeki son hazırlık maçında Polonya’ya karşı son dakikalarda atılan bir golle 2-1 mağlup oldu.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesinde son hazırlık maçı için Polonya ile karşı karşıya geldi. Milli takım, karşılaşmanın 12. dakikasında rakibinin karşısında 1-0 geriye düşerek karşılaşmadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı.

Milli takımın tek golünü 77. dakikada yedek olarak oyuna katılan Barış Alper Yılmaz attı.

ARDA 2. YARIDA OYUNA GİRDİ

Maçın ikinci yarısında sahaya çıkan Arda Güler iyi bir performans sergilerken Polonya’nın gol sayısı 12. Swiderski bir dakika içinde, Zalewski ise 90. dakikada gol attığı skora kaydedildi.

A Milli Takım Polonya'dan eli boş döndü

Milli takımın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, ilk kez A milli takım formasıyla ilk maçına çıktı. Antrenör Vincenzo Montella, Semih’e milli takımdaki ilk şansını İtalya karşılaşması ikinci yarısında verirken, Polonya karşılaşması kadrosunda ilk 11’de yer aldı.

Ümit milli takım aday kadrosunda yer alan defans oyuncusu Yasin Özcan, milli takımın Polonya ile oynayacağı özel maç kadrosuna dahil edildi. Genç oyuncu ilk 11’de yer almasa da yedeklerde oynama şansını bekliyor.

A Milli Takım Polonya'dan eli boş döndü

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 hazırlık finali öncesinde Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza ile görüştü. Başkan Büyükekşi, Varşova’daki PGE Narodowy Stadı’nda maç öncesi gerçekleştirilen toplantıya TFF Yönetim Kurulu üyelerine eşlik etti.

Büyükekşi ve Kulesza, hem iç saha maçlarında hem de Avrupa Şampiyonası finalinde başarılar dilediler. Dostluk mesajlarının iletildiği toplantı hediye alışverişiyle sona erdi.