Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adam Fawer, Yeni Kitabı ‘Mobius’ ile İstanbul’da Okurlarıyla Buluşuyor

ABD’li yazar Adam Fawer, ‘Mobius’ adlı yeni kitabıyla Türk okurlarına merhaba diyor ve yazma deneyimlerini paylaşıyor.

ABD'li yazar Adam Fawer,

ABD’li yazar Adam Fawer, ‘Mobius’ adlı yeni kitabıyla Türk okurlarına merhaba diyor ve yazma deneyimlerini paylaşıyor.

Adam Fawer İstanbul’da Okurları ile Buluşuyor

ABD’li yazar Adam Fawer, yeni romanı Mobius ile İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi. Yazar, kitabını Türk okurlarıyla paylaşmanın kendisi için harika bir duygu olduğunu belirtti.

Yazarlık Hayatı ve İlham Kaynakları

Yazar, Özlem Limon ile gerçekleştirdiği görüşmede, Olasılıksız, Empati ve Oz gibi önceki eserlerinden bahsetti. New York merkezli yaşamı ve eğitim hayatını, Pennsylvania Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi MBA programıyla şekillendirdi. İlk kitabı Olasılıksız, 18 dile çevrilerek 2006 International Thriller Writers Ödülüne layık görüldü.

Yazma Sürecinin Zorlukları

Fawer, çalıştığı başlangıç ekosisteminde 20 yıl boyunca bir çalışma ve özel hayat ayrımı yapmadığını ifade etti. Yazma süreci ile ilgili ise, “Hoşuma gitsin ya da gitmesin, önümdeki yarım saat boyunca orada oturup yazıyorum,” diye ekledi. Yeni kitabında, zamanda yolculuk

Hastalık ve Edebiyat

Fawer, çocuk yaşta yaşadığı sağlık sorunlarını da anlatarak, hastanelerde geçirdiği zamanın hikayelerine olan tutkusunu artırdığını belirtti. “Benim kahramanlarım hikaye anlatıcıları yani yazarlar oldu,” diyerek, edebiyat yolculuğuna nasıl başladığını açıkladı.

İmza Günleri ve Okurlara Mesajı

Bugün Akasya AVM D&R’da saat 15.00’te, yarın ise D&R İstinyePark mağazasında okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak olan Fawer, yeni kitabının kendi kariyerinde yeni bir başlangıç olacağını ifade etti. Mobiusun, önceki eserleriyle aynı dengeyi sağlamasını umduğunu belirtti.

"Olasılıksız", "Empati" ve "Oz" adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı...

“Olasılıksız”, “Empati” ve “Oz” adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı “Mobius”u Türkçe olarak okurlarla buluşturdu.