Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Düğünlerde Silah Ateşi Açan 11 Şüpheli Yakalandı

Sinanpaşa’da düğünlerde havaya ateş eden 11 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Güvenlik güçleri operasyon gerçekleştirdi.

Sinanpaşa'da düğünlerde havaya ateş

Sinanpaşa’da düğünlerde havaya ateş eden 11 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Güvenlik güçleri operasyon gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar’da Düğünlerde Tehlikeli Davranışlar

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde, düğünlerde havaya ateş açan 11 şüpheli, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Operasyon Detayları

Bölgedeki düğün ve eğlencelerde genel güvenliği tehdit eden olayları tespit eden güvenlik güçleri, Bulca köyünde adreslere operasyon düzenledi. Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilen düğünlerdeki tehlikeli davranışlar dikkat çekti.

Ele Geçirilen Malzemeler

Yapılan operasyonda, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 5 adet şarjör ve çok sayıda mermi ile fişek ele geçirildi. Bu bulgular, düğünlerde yaşanan güvenlik sorunlarını gözler önüne serdi.

Adli Süreç Başlatıldı

Gözaltına alınan 11 zanlı hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde düğünlerde havaya silahla ateş açan 11 zanlı gözaltına...

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde düğünlerde havaya silahla ateş açan 11 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonlarda 2’si kurusıkı 4 tabanca, 2’si ruhsatsız 3 av tüfeği, 5 şarjör, çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi.