Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’daki Trafik Kazası Sonrası Üç Kişi Eskişehir’de Toprağa Verildi

Afyonkarahisar’daki trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi Eskişehir’de defnedildi.

Afyonkarahisar'daki trafik kazasında hayatını

Afyonkarahisar’daki trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi Eskişehir’de defnedildi.

Üç Kişinin Cenaze Töreni Eskişehir’de Gerçekleşti

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde gerçekleşen trajik bir trafik kazasında yaşamını yitiren üç kişinin cenazeleri, Eskişehir’de son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza Detayları

Emirdağ’ın Salihler köyü yakınlarında, H.A. (56) yönetimindeki tır ile Nurcan Belyurt’un kullandığı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Belyurt ailesinin üç ferdi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında sürücü Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt (84) bulunuyor.

Cenaze Töreni

Yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Eskişehir’deki Zümrüt Camisi’ne getirildi. Gülüzar Belyurt’un eşi Adem Belyurt, cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti. Helallik alınmasının ardından, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla birlikte, aile üyeleri Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Törende Yer Alanlar

Cenaze törenine, Belyurt ailesinin yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Yaralılar ve Gözaltı

Kazada ağır yaralanan Gülüzar Belyurt ve oğlu Lokman Belyurt (40), Emirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Gülüzar Belyurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır sürücüsü H.A. ise olay sonrası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.