Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alperen Ocakları’ndan Şehit Polis İçin Protesto

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için adalet talep etti.

Alperen Ocakları İstanbul İl

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için adalet talep etti.

Alperen Ocakları’ndan Adalet Talebi

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, polis memuru Şeyda Yılmaz‘ın şehit edilmesini protesto etmek için bir araya geldi. Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı olayında yaşanan arbede sonrası hayatını kaybeden Yılmaz için yapılan eylemde, İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın önemli açıklamalarda bulundu.

Protesto Etkinliği

Grup, Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında toplanarak sloganlar attı ve pankartlar açtı. Eylem sırasında temsili bir darağacı da kuruldu. Taşkın, verilen cezaların yeterli olmadığını ve şehit Yılmaz’ın kanının yerde kalmaması gerektiğini vurguladı.

Adalet ve İdam Talebi

Taşkın, bir basın açıklaması yaparak, çocuk katilleri, teröristler ve güvenlik güçlerine ateş açanların idam cezasıyla yargılanmasını talep ettiklerini belirtti. “Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canla başla görev yapan asker ve polisimize kurşun sıkanlara yıllarca cezaevinde beslenme izni vermeyeceğiz” dedi.

İl Başkanı Hasan Balcı ise, Yılmaz’a Allah’tan rahmet diledi ve ailesine başsağlığı iletti. Balcı, tüm şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için gereken adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit edilmesini protesto etti.