Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor’un İlk Galibiyeti: Alex de Souza Sevinci

Antalyaspor, teknik direktör Alex de Souza ile Süper Lig’deki ilk galibiyetini Hatayspor karşısında elde etti.

Antalyaspor, teknik direktör Alex

Antalyaspor, teknik direktör Alex de Souza ile Süper Lig’deki ilk galibiyetini Hatayspor karşısında elde etti.

Antalyaspor’dan Tarihi Galibiyet

Teknik direktör Alex de Souza önderliğindeki Antalyaspor, bu sezon Süper Lig‘deki ilk galibiyetini Atakaş Hatayspor karşısında 3-2’lik skorla elde etti.

Sezonun Başlangıcı

Kırmızı-beyazlılar, 2024-2025 sezonuna 10 Ağustos’ta iç sahada Göztepe ile 0-0 berabere kalarak başlamıştı. İkinci haftada Beşiktaş ile karşılaşan ekip, 18 Ağustos’ta 4-2’lik mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı. Üçüncü haftada ise, kendi sahasında konuk ettiği Hatayspor ile 3-2’lik bir galibiyet alarak sezonun ilk üç puanını kazandı.

Alex de Souza’nın İlk Sevinci

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük kariyerine Türkiye’de devam eden Alex de Souza, Antalyaspor’un başında ilk zafer yaşadı. Alınan bu galibiyet ile puanını 4’e çıkaran Antalyaspor, 4. haftada 1 Eylül Pazar günü Rams Başakşehir ile mücadele edecek.

Samudio’nun Başarısı

Antalyaspor’un Paraguaylı yıldızı Braian Samudio, Beşiktaş maçında iki gol atarken, Hatayspor karşısında uzatma dakikalarında penaltı golüyle toplamda iki haftada üç gole ulaşmış oldu. Ayrıca, Antalyaspor’un yeni transferleri Moussa Djenepo ve Thalisson Kelven ise Hatayspor maçında ilk gol sevinçlerini yaşadılar.

Teknik direktör Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor, Süper Lig'de bu sezonki ilk...

Teknik direktör Alex de Souza’nın çalıştırdığı Antalyaspor, Süper Lig’de bu sezonki ilk galibiyetine üçüncü haftada 3-2’lik skorla Atakaş Hatayspor karşısında ulaştı. Alex, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe diğer kulüp yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet ile galibiyet pozu verdi.