Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Turan’dan Göztepe Maçı Değerlendirmesi

Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, Göztepe galibiyeti sonrası oyuncularını övdü ve Başakşehir maçı için düşüncelerini paylaştı.

Eyüpspor'un teknik direktörü Arda

Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, Göztepe galibiyeti sonrası oyuncularını övdü ve Başakşehir maçı için düşüncelerini paylaştı.

Eyüpspor-Göztepe Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında, ikas Eyüpspor, Göztepe‘yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Arda Turan’ın Övgüleri

Turan, oyuncularının sergilediği performansı övgüyle karşıladı. “Oyuncularım, bugün muhteşem bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca coşkuya ve temasa karşılık verdiler. Uzun zamandır çok iyi oynuyoruz.” dedi.

Göztepe’yi Takdir Etti

Göztepe’nin güçlü bir rakip olduğunu belirten Turan, “Göztepe yüksek şiddette ve temasta ligin en yukarısındaki takımlardan biri. Hakem arkadaşları tebrik ediyorum, iyi maç yönettikleriklerini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Gelecek Maç Hakkında

Gelecek haftaki RAMS Başakşehir maçı hakkında konuşan Turan, “Başakşehir, Türkiye’ye örnek bir kulüp. Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bu önemli takıma karşı haddimizi bilerek oynayacağız.” dedi ve Başakşehir’e duyduğu saygıyı dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da...

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe’yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.