Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ardahan’da Hayvancılık İçin 15 Milyon Liralık Hibe Desteği

DAP ile Ardahan’da hayvancılığın geliştirilmesi için 15 milyon liralık proje hayata geçirildi. Modern altyapılar kurulacak.

DAP ile Ardahan'da hayvancılığın

DAP ile Ardahan’da hayvancılığın geliştirilmesi için 15 milyon liralık proje hayata geçirildi. Modern altyapılar kurulacak.

Ardahan’da Hayvancılığa Yönelik Önemli Yatırım

Ardahan’da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında imzalanan sözleşme ile 15 milyon lira değerinde “Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi” hayata geçirildi.

Sağlanan Destek ile Hayvancılık Gelişecek

Ardahan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu projenin kentte hayvancılığın gelişimine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi. Türkiye’de hayvan varlığı açısından stratejik bir konumda bulunan Ardahan’da, projenin detayları şu şekilde açıklandı:

  • İçme suyu hattı
  • Gölgelik yapılar
  • Çoban evleri
  • Kaptaj ve sıvatları

Proje, hem büyükbaş hem de küçükbaş hayvancılığı kapsıyor ve modern hayvancılık uygulamalarının hayata geçirilmesini amaçlıyor. DAP ile işbirliği yapılarak, 9 köyde yatırımlar gerçekleştirilecek.

Protokol İmzalandı

Bu önemli projenin protokolü, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz ve DAP yetkilileri arasında imzalandı.

rdahan'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında 15 milyon...

rdahan’da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında 15 milyon lira maliyetli “Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi” hayata geçirildi. Projenin protokolü, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz (sağda) ve DAP yetkilileri arasında imzalandı.