Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da Temalı Sünnet Töreni Gerçekleştirildi

Aydın’da düzenlenen sünnet töreni 20 çocuğa neşe kattı, şehir turu ve etkinliklerle dolu bir gün geçirildi.

Aydın'da düzenlenen sünnet töreni

Aydın’da düzenlenen sünnet töreni 20 çocuğa neşe kattı, şehir turu ve etkinliklerle dolu bir gün geçirildi.

Aydın’da Toplu Sünnet Töreni

Aydın’da önemli bir etkinlik gerçekleştirildi; Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 20 çocuk için görkemli bir toplu sünnet töreni düzenledi.

Etkinliklerin Ayrıntıları

Etkinlik çerçevesinde, sünnet olan çocuklara Togg markalı araçlarla keyifli bir şehir turu yapıldı. Ardından, Efeler ilçesindeki bir otelde düzenlenen organizasyonda çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Protokol Konuşmaları ve Hediyeler

Mehter takımının sergilediği gösterinin ardından, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural bir konuşma yaptı. Dural, Sultan II. Bayezid Vakfı’nın vakfiyesinde öngörülen çocukları sünnet etme organizasyonunu hayata geçirmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

Yusuf Dural’ın konuşmasının ardından, etkinliğe katılan protokol üyeleri çocuklara hediyelerini takdim etti. Törene Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen ile AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer de katılarak destek verdiler.

Aydın'da Vakıflar Bölge Müdürlüğünce 20 çocuk için toplu sünnet töreni gerçekleştirildi. Etkinliğe...

Aydın’da Vakıflar Bölge Müdürlüğünce 20 çocuk için toplu sünnet töreni gerçekleştirildi. Etkinliğe Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özme, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer ile Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural de katıldı.