Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Göktaş’tan Milli Sporcu Dikeç’e Destek Paylaşımı

Bakan Göktaş, milli sporcu Dikeç’e annesiyle fotoğraf paylaşarak destek sundu.

Bakan Göktaş, milli sporcu

Bakan Göktaş, milli sporcu Dikeç’e annesiyle fotoğraf paylaşarak destek sundu.

Bakan Göktaş’tan Annesiyle Destek Mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, milli sporcu Yusuf Dikeç’e anlamlı bir destek mesajı gönderdi. Dikeç, sosyal medya hesabında annesiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Bakan Göktaş, bu fotoğrafın ardından kendi annesi Güler Özdemir ile çektirdiği bir görüntüyü paylaşarak, Dikeç’e moral verdi.

Annelerimizin Değeri

Bakan Göktaş, Dikeç’in paylaşımını alıntılayarak, “Annelerimiz, en kutsal hazinemiz. Bu hazinenin kıymetini bilen güzel evlatlar yetiştiren, eli öpülesi tüm annelere selam olsun…” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara karşı da duruş sergileyen Göktaş, annelerin önemine dikkat çekti.

Göktaş, Dikeç’in mesajında kullandığı “en kıymetlim” ifadesini de vurgulayarak, bu tür desteklerin ne kadar önemli olduğunu belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğrafını paylaşan milli...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annesiyle fotoğrafını paylaşan milli sporcu Yusuf Dikeç’e kendi annesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşarak destek oldu. Göktaş, milli sporcu Yusuf Dikeç’in annesiyle paylaştığı fotoğrafa yönelik yapılan aleyhte paylaşımların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.