Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Tekin’den Öğrencilere Anlamlı Hediyeler

Afyonkarahisar’da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu öğrencileri, Bakan Tekin’den mektup ve hediyeler aldı.

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl

Afyonkarahisar’da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu öğrencileri, Bakan Tekin’den mektup ve hediyeler aldı.

Bakan Tekin’den Öğrencilere Anlamlı Hediye

Afyonkarahisar’daki Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin‘e yazdıkları mektubun yanıtını aldı. Bakan Tekin’in gönderdiği mektup ve hediyeler, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafından öğrencilere teslim edildi.

Öğrencilerin Kaleminden Gelen Mektuplar

Bakan Tekin, yazdığı mektupta; “Okulunuzu ziyaret ederek tüm öğrencilerle birebir görüşmeyi çok isterim. Ülkemizin aydınlık geleceği için gerekli olan berrak zihinlere sahip olan çocuklarımızın, umut dolu kalplerinin hep canlı kalmasını dilerim. Eğitimde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz; çünkü onlara güveniyoruz ve inancımız tam. Derslerinizi zevkle çalışırken, eğlenceli anların tadını çıkarmayı, yeni dostluklar kurmayı ve hayal gücünüzü besleyecek etkinliklere katılmayı unutmayın. Bol bol okumayı ve keşfetmenin heyecanını yaşamanız gerektiğini hatırlatırım.” ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü’nden Açıklamalar

Okul Müdürü Mehmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hisarbank 100. Yıl İlkokulu’nda bir yıldır görev yaptığını söyledi. Çınar, “Öğrencilerimizi sorgulayan, düşünen bir nesil olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz, Bakan Tekin’e mektuplar yazdı ve karşılık aldığı için çok mutluyuz.” dedi.

Öğrencilerin Heyecanı

Öğrencilerden Ömer Asaf Öksüz, sınıfça yazdıkları mektubun ardından hediyeler aldıklarını belirtti ve Bakan Tekin’in okula gelmesini istediklerini ifade etti. Elisa Kundak ise, daha uzun teneffüsler için teşekkür ettiğini ve bir gün bakan olma hayalini paylaştığını söyledi. Nimet Şen ise, “Bakan Tekin bize dönüş yaptı, hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Umarım okula da gelir; kendisine sarılmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf...

Afyonkarahisar’da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yazdıkları mektubun cevabını aldı. Bakan Tekin’in mektubunu ve hediyeleri öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci verdi.