Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de İlçe Tarım Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu’na Saldırı

Balıkesir’in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı saldırıda hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, İlçe

Balıkesir’in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı saldırıda hayatını kaybetti.

Silahlı Saldırı Sonrası Kayıplar

Balıkesir’in Marmara ilçesinde trajik bir olay yaşandı. İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi.

Olayın Gelişimi

Marmara Adası’ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde silah seslerinin duyulmasının ardından, çevredekiler durumu derhal polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, müdür vekili Yakupoğlu’nu makam odasında hareketsiz buldu.

Hayatını Kaybetti

Yapılan incelemelerde, tabancayla vurulan Yakupoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Marmara Kaymakamı Elif Çelik de olay yerine gelerek durumu yerinde değerlendirdi.

Cenaze ve Soruşturma Süreci

Murat Yakupoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen bir şahıs olan S.A. için emniyet güçleri tarafından yakalama çalışmaları başlatıldı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında...

Balıkesir’in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu’nu makam odasında hareketsiz buldu.