Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başakşehir’de Darp Girişimi: Cübbeli Ahmet Hoca’ya Saldırı Gözaltıyla Sonuçlandı

Cübbeli Ahmet Hoca’ya yapılan darp girişiminde şüpheli yakalandı, olay anı cep telefonuyla kaydedildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya yapılan

Cübbeli Ahmet Hoca’ya yapılan darp girişiminde şüpheli yakalandı, olay anı cep telefonuyla kaydedildi.

Başakşehir’de Darp Girişimi!

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Başakşehir’de bir derneğin çıkışında darp girişimine maruz kaldı. Şüpheli A.A. gözaltına alındı.

Olay Anı ve Müdahale

Edinilen bilgilere göre, İkitelli‘de bir dernekten çıkan Ünlü’nün yanına kalabalık arasından yaklaşarak boğazını sıkmaya çalışan A.A., çevredekilerin ve Ünlü’nün korumalarının müdahalesiyle engellendi.

Resmi Açıklama ve Soruşturma

Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medyadaki resmi hesabından yapılan açıklamada, “Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli’de gerçekleştirdiği sohbet sonrası kalabalık bir grup önünde dua talep edilirken karanlıktaki bir kişi tarafından müstehcen bir sövüşle birlikte darp girişimine uğradı. Koruma ekipleri hemen müdahale ederek ‘Hocaefendi’yi kurtardı. Şahıs, olay anında hazır bulunan polisler tarafından yakalandı ve soruşturma başlatıldı.” ifadelerine yer verildi.

Olay Anı Kaydedildi

Darp girişimi, bir vatandaş tarafından kaydedilen cep telefonu görüntüleriyle belgelendi. Bu durum, olayın ciddiyetini ve toplumsal etki düzeyini artırdı.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten...

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye, Başakşehir’de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Saldıran kişinin A.A olduğu belirlendi.