Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilecik’te Dolandırıcılık Çetesi Çökertildi

Bilecik’te sahte senet düzenleyerek dolandırıcılık yapan 3 zanlı tutuklandı. Emniyet ve savcılık iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonda yakalandılar.

Bilecik'te sahte senet düzenleyerek

Bilecik’te sahte senet düzenleyerek dolandırıcılık yapan 3 zanlı tutuklandı. Emniyet ve savcılık iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonda yakalandılar.

Bilecik’te Dolandırıcılık Operasyonu

Bilecik’te, yurt dışında yaşayan vatandaşları hedef alarak dolandırıcılık girişiminde bulunan 3 kişi, düzenlenen başarılı bir operasyon sonucunda tutuklandı.

Operasyonun Detayları

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süre banka hesaplarını kullanmayan ve yurt dışında ikamet eden kişilere ait sahte senetler düzenleyerek icra takibi başlatan zanlıların izini sürdü.

Zaaflardan Faydalandılar

Zanlıların, yurt dışındaki vatandaşların hesapları üzerinde haciz işlemleri yaparak haksız kazanç sağlamak amacıyla sahte belgelerle hareket ettikleri belirlendi. Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından gerçekleştirilen operasyonla 3 şüpheli gözaltına alındı.

Adaletin Kollarında

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, “resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamalarıyla tutuklandılar. Bu tür dolandırıcılık faaliyetlerinin önlenmesi için yetkililerin çalışmaları devam etmektedir.

Bilecik'te, sahte senetler düzenleyerek yurt dışında bulunan vatandaşları dolandırmak isteyen 3...

Bilecik’te, sahte senetler düzenleyerek yurt dışında bulunan vatandaşları dolandırmak isteyen 3 şüpheli tutuklandı.