Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BKM ve UnionPay İşbirliği ile TROY Kartın Uluslararası Kullanımı Artıyor

BKM ve UnionPay arasında imzalanan anlaşma ile TROY kartın uluslararası kullanım alanları genişliyor.

BKM ve UnionPay arasında

BKM ve UnionPay arasında imzalanan anlaşma ile TROY kartın uluslararası kullanım alanları genişliyor.

BKM ve UnionPay’den Stratejik İşbirliği

Banka ve ödeme sistemleri alanında önemli bir adım daha atıldı. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ile UnionPay International, TROY kartlarının yurt dışında kullanımını artıracak kapsamlı bir anlaşmaya imza attı.

TROY Kartlar Ne Zaman Yurt Dışında Geçerli Olacak?

BKM, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yerel ödeme yöntemi TROY’un, UnionPay ile yapılacak işbirliği sayesinde yurt dışında da geçerliliğinin artacağını duyurdu. İki kuruluşun, Türkiye’deki finansal altyapıların güncellenmesiyle, yakın gelecekte TROY ve UnionPay özellikli kartların uluslararası alanda da kullanılabilir olacağı belirtildi.

Uluslararası Seyahatler İçin Yeni İmkanlar

UnionPay’in 200’den fazla ülkede geçerliliği ile sağlanacak sinerji, TROY kullanıcılarının yurt dışındaki alışveriş deneyimini iyileştirecek. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu işbirliğinin, TROY’un uluslararası tanınırlığına katkıda bulunacağını ve kart kullanıcılarının sınır ötesi alışveriş deneyimlerini geliştireceğini ifade etti.

UnionPay ve BKM İşbirliğinin Avantajları

UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang, yapılan anlaşmanın sektörde güçlü ilişkiler kurulmasına olanak tanıyacağını belirtti. Yang, Türk bankacılık sektörünün potansiyelini vurgulayarak, bu işbirliğinin her iki ülkenin ticaret hacmine katkı sağlayacağını ifade etti.

Söz konusu anlaşma, bankaların müşterilerine alternatif ödeme çözümleri sunmasına olanak tanırken, Türkiye ve UnionPay arasında güçlü bir işbirliğinin temellerini atıyor.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile...

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile stratejik işbirliğine imza attı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz (solda) ve UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang (sağda) işbirliği anlaşmasını imzaladı.