Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boluspor, Esenler Erokspor’u Geçti: Teknik Direktörlerden Açıklamalar

Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Teknik direktörler Fikret Çeliktaş ve Mehmet Altıparmak, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Boluspor, Esenler Erokspor'u 2-1

Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Teknik direktörler Fikret Çeliktaş ve Mehmet Altıparmak, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 Geçti

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında oynanan Boluspor-Esenler Erokspor maçında ev sahibi ekip, rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Boluspor’un Teknik Direktörü Fikret Çeliktaş önemli açıklamalarda bulundu.

Takım Desteği ve Performans Değerlendirmesi

Fikret Çeliktaş, stadyumda bulunan taraftarlara teşekkür ederken, karşılaşmayı televizyondan takip eden Boluluları da takıma destek olmaya davet etti. İlk yarıdaki performanslarıyla ilgili, “Oyuncularımız her şeyi doğru yaptı. Yüksek tempoda oynadık,” dedi.

İkinci Yarıda Düşüş ve Gelecek Hedefleri

Çeliktaş, ilk yarıda gol bulmalarının ardından ikinci yarıda oyunun düştüğünü ifade ederek, “Bu sorunları zamanla çözmek için çalışmalara devam edeceğiz. Oyuncularımızın yetenekleri ile 90 dakikayı etkili kullanan bir takım olacağız,” şeklinde konuştu. Yeni oyuncuların takıma katılmasıyla daha iyi günlerin geleceğine inandığını belirtti.

Esenler Erokspor’dan Değerlendirme

Esenler Erokspor’un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, maç sonrasında takımının mücadele gücünü takdir etti. Yeni bir takım olduklarını ve lige alışma sürecinde olduklarını vurgulayarak, “Böyle maçlar deneyim kazanmak için önemli. Oyuncularımızın çabalarını tebrik ediyorum,” dedi.

Eksiklere Dikkat Çekti

Altıparmak ayrıca, eksik oyuncularının olduğunu ve önümüzdeki hafta tam kadro olarak sahada olmayı umduklarını belirtti. “Daha çok çalışmamız gerekiyor. Yeni oyuncularla birlikte en iyi performansı sergilemek için hedeflerimize ilerleyeceğiz,” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Boluspor, Esenler Erokspor ile karşılaştı. Bir pozisyonda...

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Boluspor, Esenler Erokspor ile karşılaştı. Bir pozisyonda Bolusporlu Oulare (solda) rakipleri ile mücadele etti.