Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kahvehanede Yakalandı

Bursa’da 15 yıl hapis cezası bulunan hükümlü, kahvehanede okey oynarken polis tarafından yakalandı.

Bursa'da 15 yıl hapis

Bursa’da 15 yıl hapis cezası bulunan hükümlü, kahvehanede okey oynarken polis tarafından yakalandı.

Bursa’da Yakalanan Hükümlü

Bursa’da 15 yıl 2 ay hapis cezası bulunmasına rağmen yakalanmaktan kaçınmak için kırsal alanda çobanlık yapan Davut Doğan, okey oynamak üzere gittiği bir kahvehanede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aranan Şahısların Takibi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, çeşitli suçlardan hüküm giymiş olan Davut Doğan’ın yakalanması için harekete geçti. Doğan’ın hapis cezası, hırsızlık, mala zarar verme, nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal etme, bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefet ve güveni kötüye kullanma suçlarını kapsıyordu.

Planlı Operasyon ile Yakalanma Anı

Doğan’ın izini süren ekipler, sosyal medya kullanmadığını ve 10 yılı aşkın süre boyunca yerleşik bir adres kullanmadığını belirledi. Sonunda Doğan’ın, kardeşinin kimliğini kullanarak birkaç farklı yerde tanınırlığını sürdürdüğü anlaşıldı. Kahvehaneye gittiği tespit edilen Doğan, burada arkadaşlarıyla okey oynarken ekipler tarafından gözaltına alındı.

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Kahvehanenin güvenlik kamerası görüntüleri, Davut Doğan’ın okey oynarken polislerin içeri girdiği ve masadan kaldırıldığı anları belgeler nitelikte. Adliyede işlemlerinin tamamlanmasının ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için...

Bursa’da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için kırsal mahallelerde çobanlık yapan, mevsimsel işçi olarak çalışan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı.