Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırova’da Eğlence Mekanında Kanlı Kavga: 8 Zanlı Tutuklandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir eğlence mekanında meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 zanlı tutuklandı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir eğlence mekanında meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 zanlı tutuklandı.

Çayırova’daki Eğlence Mekanında Trajedi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Kavganın Ardından Tutuklamalar

Olay, 13 Eylül’de Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde bulunan bir eğlence mekanında gerçekleşti. İşletme müdürü Kamuran Ç., bir grup ile arasında çıkan tartışmanın ardından bıçak ve silahların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.

Bu kargaşada, Kamuran Ç. ve U.S., S.Ç, C.Ü. ve B.Y. çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldılar. Ne yazık ki, Kamuran Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına Alınan Zanlıların Durumu

Olaydan sonra, gözaltına alınan toplam 11 şüpheli arasında yer alan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. C.K., O.M., C.Ü., B.Y., S.Ö., S.Ç., A.E.Ç. ve İ.K. hakimlik tarafından tutuklandı. Diğer 3 kişi, S.Ç., T.Ç. ve S.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu olay, eğlence mekanlarının güvenliği konusunu tekrar gündeme getirirken, detaylı soruşturma devam ediyor.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin...

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 8’i tutuklandı.