Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor’u 2-0 Geçti

Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'de Corendon

Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

Corendon Alanyaspor’un Deplasman Zaferi

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında, Corendon Alanyaspor, deplasmanda Adana Demirspor karşısında 2-0’lık skorla galip geldi. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen konuk takım, ligdeki bu önemli galibiyetle puanını artırdı.

Maçın Önemli Anları

Karşılaşmanın 49. dakikasında Yusuf Sarı, ceza sahası dışından etkili bir şut çekti. Kaleci Ertuğrul Taşkıran, bu şutu yumruklayarak uzaklaştırmayı başardı. Topu takip eden Manev ise savunmadan seken meşin yuvarlağı kontrol etti.

Maçın 55. dakikasında, Alioui sol kanattan ceza sahasına ortanı yaptı ancak seken top tekrar kaleci Ertuğrul Taşkıran’da kaldı. Ardından, 71. dakikada Semih Güler‘in sert şutu üst direğe çarparak dışarı gitti.

Karşılaşmanın 81. dakikasında, Yusuf Barasi ceza yayı üzerinden şutunu çekti. Yine kaleci Ertuğrul Taşkıran, bu şutu iki hamlede kontrol etti.

Sonuç olarak, Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor karşısında kazandığı bu 2-0’lık galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile Corendon Alanyaspor, Yeni Adana...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor ile Corendon Alanyaspor, Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaştı. Bir pozisyonda Adana Demirsporlu Ali Yavuz Kol (80) ile Alanyasporlu Makouta (42) mücadele etti.