Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dikili’de Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

Dikili’de jandarma tarafından terör örgütü DHKP-C üyesi firari bir hükümlü yakalandı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası bulunuyordu.

Dikili'de jandarma tarafından terör

Dikili’de jandarma tarafından terör örgütü DHKP-C üyesi firari bir hükümlü yakalandı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası bulunuyordu.

Dikili’de Terörle Mücadele Operasyonu

İzmir’in Dikili ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Jandarmanın yürüttüğü Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması sırasında, bir kişinin araçtan atlayarak kaçmaya çalışması dikkat çekti.

Firari Hükümlü Yakalandı

Olay, 6 Ekim günü meydana geldi. Kaçmaya çalışan şahıs, jandarma ekipleri tarafından hızla yakalandı. Yapılan kimlik sorgusunda, yakalanan kişinin E.Y. olduğu ve DHKP-C terör örgütü üyesi olduğunun tespit edildiği ortaya çıktı.

Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası

Terör örgütü üyesi olmakla birlikte, E.Y. hakkında “anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildiği öğrenildi. 2005 yılında, İstanbul’daki adresinde yapılan aramada, bomba düzeneği ve patlayıcı maddeler ele geçirilmişti.

Yapılan işlemlerin ardından E.Y., cezaevine teslim edildi.

İzmir'in Dikili ilçesinde 6 Ekim'de jandarma tarafından yürütülen Türkiye Huzur ve Güven...

İzmir’in Dikili ilçesinde 6 Ekim’de jandarma tarafından yürütülen Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması esnasında araçtan atlayarak kaçmaya çalışan E.Y, ekiplerin çalışmasıyla yakalandı. Kimlik sorgusunda terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu ve hakkında “anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararı bulunduğu belirlenen E.Y, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.