Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş Kliniğine Silahlı Saldırı: Tedavi Süresi Nedeniyle Çıldırdı

Adana’da diş kliniğine silahlı saldırı düzenleyen hasta ve arkadaşı tutuklandı.

Adana'da diş kliniğine silahlı

Adana’da diş kliniğine silahlı saldırı düzenleyen hasta ve arkadaşı tutuklandı.

Adana’da Diş Kliniğine Saldırı

Adana’nın Seyhan ilçesinde, tedavi süresinin uzaması üzerine sinirlenen bir hasta, diş kliniğine pompalı tüfekle saldırdı. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

Gürselpaşa Mahallesi’ndeki diş kliniği, gece saatlerinde kapalıyken hedef alındı. Açılan ateş, klinik pencerelerine ve duvarlarına isabet etti. Saldırı sonrasında olay yerine gelen Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik görüntülerini inceleyerek saldırganları tespit etti.

Saldırganların Tutuklanması

Yapılan araştırmalar sonucunda 22 yaşındaki Orhan A. ve kendisine yardım eden 21 yaşındaki arkadaşı Muhammed Can K. evlerinde yakalandı. Orhan A., emniyette verdiği ifadesinde tedavi sürecinin uzaması nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Adli Süreç

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakim tarafından tutuklandı. Saldırının görüntüleri, motosikletle olay yerine gelen iki zanlının kliniğe ateş açtıktan sonra hızla kaçışını gözler önüne serdi.

Sonuç

Bu tür olayların yaşanmaması için tedavi süreçlerinin dikkatlice yönetilmesi gerektiği bir kez daha gündeme gelmiş oldu.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu...

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan hasta ve kendisine yardım eden arkadaşı tutuklandı.