Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edirne Maratonu KPSS Nedeniyle Saat Değişikliği

Edirne Maratonu, KPSS sınavı nedeniyle start saatini 07.00 olarak güncelledi. Ödül töreni ise 10.30’da olacak.

Edirne Maratonu, KPSS sınavı

Edirne Maratonu, KPSS sınavı nedeniyle start saatini 07.00 olarak güncelledi. Ödül töreni ise 10.30’da olacak.

Edirne Maratonu’nda Önemli Güncelleme

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü, Önder Akdağ liderliğinde yaptığı açıklamada, 1 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan 9. Uluslararası Edirne Maratonu’nun saatinin değiştiğini duyurdu.

Start Saati ve Parkur Kapanışı

Maratonun başlangıç düdüğü 07.00’de çalacak ve parkur 09.30’da kapanacak. Ödül töreni ise 10.30’da gerçekleştirecek.

KPSS Sınavı ile Koordinasyon

Akdağ, maratonun KPSS Ön Lisans sınavı ile çakışması sonucu katılımcılar arasında belirsizlik oluştuğunu belirtti. ”Bu nedenle ne sporcuların ne de sınava girecek olan bireylerin mağdur olmaması adına, başlangıç saatini yeniden belirleme kararı aldık” dedi.

Organizasyonun Önemi

Konuyla ilgili olarak Vali Yunus Sezer‘e teşekkür eden Akdağ, organizasyonların ertelemelerinin ve iptallerinin ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti. ”Uçak bileti, otel rezervasyonları gibi nedenlerden dolayı maratonun tarihinin değişmemesi çok önemli. Saat değişikliği ile oluşan serin hava sayesinde sporculardan olumlu geri dönüşler aldık. Ek kontenjan açarak katılımı artırmayı planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Katılım ve Konaklama İmkanları

Maratona 700 sporcunun katılacağını vurgulayan Akdağ, sporcuların Edirne’deki KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı bulacaklarını belirtti ve organizasyonun her yönüyle başarılı bir şekilde gerçekleşeceğinin altını çizdi.

9. Uluslararası Edirne Maratonu'nun başlangıç saati, aynı gün yapılacak KPSS Ön Lisans sınavı...

9. Uluslararası Edirne Maratonu’nun başlangıç saati, aynı gün yapılacak KPSS Ön Lisans sınavı nedeniyle güncellendi. Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Selimiye Meydanı’nda düzenlediği basın toplantısında 1 Eylül Pazar günü koşulacak Edirne Maratonu’nun KPSS Ön Lisans sınavı ile aynı güne denk gelmesi nedeniyle belirsizlik oluştuğunu söyledi.