Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası’ndan İşbirliği Adımı

EPİAŞ ve UZEX arasında enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak için mutabakat belgesi imzalandı.

EPİAŞ ve UZEX arasında

EPİAŞ ve UZEX arasında enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak için mutabakat belgesi imzalandı.

EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası Arasında İşbirliği

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (UZEX) arasında önemli bir işbirliği adımı atıldı. İki kurum, enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırma hedefiyle bir mutabakat belgesi imzaladı.

İmza Törenine Katılım

Özellikle Türkiye ve Özbekistan arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağlayacak bu mutabakat belgesi, EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich’in katılımıyla düzenlenen bir törenle imzalandı.

Eğitim ve Teknoloji Paylaşımı

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Arvas, Türkiye’nin enerji borsası olarak Özbekistan’da enerji ve emtia piyasalarının geliştirilmesine yönelik tecrübelerini ve teknoloji çözümlerini paylaşmaya hazır olduklarını belirtti. Bu işbirliği ile birlikte iki ülke arasında enerji ticaretinin daha da geliştirilmesi hedefleniyor.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange - UZEX) iş...

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange – UZEX) iş birliği yapacak. İki kurum arasında enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak amacıyla bir mutabakat belgesi imzalandı. İmza töreni EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas (solda) ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich’in (sağda) katılımlarıyla düzenlendi.