Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum’da Gürültü Kirliliğine Ceza: Sosyal Medya İhbarı Etkili Oldu

Erzurum’da abartı egzoz gürültüsünden rahatsız edilen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yapılan şikayet sonrası cezalarla karşılaştı.

Erzurum'da abartı egzoz gürültüsünden

Erzurum’da abartı egzoz gürültüsünden rahatsız edilen vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yapılan şikayet sonrası cezalarla karşılaştı.

Erzurum’da Abartı Egzoz Gürültüsüne Cezai İşlem

Erzurum’da, abartı egzozla seyahat eden bir otomobil sürücüsüne sosyal medya üzerinden yapılan ihbar sonucunda ceza kesildi.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Şikayet

Sosyal medya platformunda Vali Mustafa Çiftçi’ye etiketlenerek yapılan bir şikayette, “Sayın Valim, abartı egzozla gürültü yapan otomobillerin yarattığı rahatsızlık hakkında bir çözüm bulabilir miyiz?” ifadesi kullanıldı. Bu şikayet, yerel emniyet güçlerinin harekete geçmesine öncülük etti.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Şikayet üzerine polis ekipleri, otomobilin plaka bilgilerini kullanarak sürücü A.M.B.’yi tespit etti ve yakaladı. Ekipler, sürücüye sigortasız araç kullanmak ve gürültü kirliliği sebebiyle toplamda 1380 lira ceza uyguladı.

Otomobil Otoparka Çekildi

Ceza uygulandıktan sonra sürücünün aracı, trafik kurallarına uymadığı gerekçesiyle otoparka çekildi. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak otomobilin tespit edilip gerekli işlemlerin yapıldığını duyurdu.

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem...

Erzurum’da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem uygulandı. Ekiplerce, sürücüye sigortasız araç kullanmaktan ve gürültüden dolayı 1380 lira ceza yazıldı, otomobil ise otoparka çekildi.