Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep FK ve Trabzonspor Maçı: Memik Yılmaz’dan Değerlendirme

Memik Yılmaz, Trabzonspor ile oynanan maç sonrası takımının mücadelesinden memnun kaldığını belirtti.

Memik Yılmaz, Trabzonspor ile

Memik Yılmaz, Trabzonspor ile oynanan maç sonrası takımının mücadelesinden memnun kaldığını belirtti.

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçı Ardından

Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve 0-0 berabere sona eren Gaziantep FK-Trabzonspor maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Takımın Mücadelesi

Maç sonrası stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yılmaz, takımının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Güzel bir maç oldu, kazasız belasız. Başta oyuncularımı, teknik heyeti ve Gazi şehrin seyircilerini, ayrıca Trabzonspor’u kutluyorum. Aslında bizim için lig bu maçla başladı. Geçen sezondan 15 oyuncumuzla yollarımız ayrıldı. Artık yeni bir takım olduk. Bir Anadolu kulübü olarak 17 transfer yaptık ve takım olma yolundayız,” dedi.

Takım Olmanın Önemi

Takım olmanın futbol açısından önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Bu maçla birlikte takım olma yoluna girdik. Oyuncuları, teknik ekibi ve taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. İyi bir sonuç almak elbette arzu ederdik ama futbolun gerektirdiği gibi, yenemiyorsan yenilmemen gerektiğinin bilincindeyiz. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.

Hakem Performansı

Yılmaz, hakem konusuna girmek istemediğini belirtirken, “Onlar da insan ve hatalar yapabilirler. Ancak umuyorum ki bundan sonra hak edilenin verilmesi için gayret göstereceklerdir. Bu maçta güzel bir performans sergilendi. Gelecek maçlarımızda da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz,” dedi. Yılmaz, “İyi bir maç olduğuna inanıyorum, iyi mücadele ettik” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında karşılaştı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.