Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep Şehir Hastanesi 1 Yılda 2,5 Milyon Hastaya Hizmet Verdi

Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığından bu yana 2,5 milyon hastaya hizmet sunarak bölgedeki sağlık ihtiyacını karşılıyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığından

Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığından bu yana 2,5 milyon hastaya hizmet sunarak bölgedeki sağlık ihtiyacını karşılıyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin Başarılı Performansı

Geçen yıl Ekim ayında faaliyete geçen Gaziantep Şehir Hastanesi, bir yıl süre içerisinde 2,5 milyon hasta kabul ederek dikkatleri üzerine çekti.

İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin’in Açıklamaları

Toplantıda, İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, hastanenin Türkiye’nin en büyük sağlık kurumlarından biri olduğunu belirtti. Hastanenin 335 poliklinik ve 1875 yatak kapasitesi ile hizmet sunduğunu belirten Şahin, bu sayede hem Gaziantep’in hem de Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sağlık hizmeti ihtiyacını karşıladığını ifade etti.

Hizmet Verilen Hasta Sayıları

Şahin, şöyle devam etti: “Bir yılı geride bıraktık. Şu an itibarıyla 2,5 milyon hastaya hizmet verdik. Bunun 2 milyon hastası poliklinik, 500 bin hastası ise acil servis muayenesidir. Ayrıca, servislerde 70 bin, yoğun bakımlarda ise 15 bin hasta yatırıldı. Mevcut yoğun bakım yatak sayımız 259’dur.”

Doğum Sayıları ve Hastane Kapasitesi

Şahin, hastanede bugüne kadar toplamda 10 bine yakın doğumun gerçekleştiğini de sözlerine ekledi. Gaziantep Şehir Hastanesi’nin başarısı, bölgenin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Geçen yıl ekim ayında hizmete alınan Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık...

Geçen yıl ekim ayında hizmete alınan Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık 2,5 milyon hastaya hizmet verdi. İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin (fotoğrafta), basın toplantısı düzenledi.