Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ICA ve Ford’dan Ödüllü Otonom Kamyon Projesi

ICA, IRF Kongresi’nde otonom kamyon projesi ile ödül kazanarak inovasyon alanındaki başarısını kanıtladı.

ICA, IRF Kongresi'nde otonom

ICA, IRF Kongresi’nde otonom kamyon projesi ile ödül kazanarak inovasyon alanındaki başarısını kanıtladı.

ICA, IRF Kongresi’nde Ödül Aldı

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle, Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi’nde “Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri” kategorisinde ödül elde etti.

Ödülün Kazanılması

ICA’nın yaptığı açıklamaya göre, bu ödül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu‘ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile sağlanan yenilikçi çözümler ve Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonları sayesinde kazanıldı.

Türkiye’de Bir İlk

ICA, Ford ile işbirliği yaparak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri altyapısını kullanarak, Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisini test etti. Bu test, Türkiye’de ilki olarak, yol güvenliği ve verimliliği artırmayı hedefliyor.

IRF Kongresi ve Konferans Konuları

IRF Kongresi, üç gün boyunca yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri konularını tartışarak, dünyadan birçok uzmanı bir araya getirdi. Kongrede, yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite gibi başlıklar öne çıkarken, geleceğe yönelik altyapı çözümleri ve yenilikçi projeler masaya yatırıldı.

Sürdürülebilir Projeler

ICA, GOLD sponsor olarak yer aldığı bu etkinlikte sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansına dair projelerini tanıtarak dikkat çekti.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu...

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi’nde “Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.