Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BinBin Halka Arz Süreci Başlıyor: Yatırımcılar İçin Fırsatlar

BinBin, halka arz talep toplama sürecine başlıyor. Yatırımlarını artırma hedefiyle yeni fırsatlar sunuyor.

BinBin, halka arz talep

BinBin, halka arz talep toplama sürecine başlıyor. Yatırımlarını artırma hedefiyle yeni fırsatlar sunuyor.

BinBin’in Halka Arzında Talep Toplama Süreci

Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ olarak bilinen BinBin, halka arzında talep toplama işlemlerine yarından itibaren başlayacak.

Halka Arz Detayları

Halka arz, 3-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ve 91,85 lira sabit fiyatla pay başına işlem görecek. Yatırımcılar, BINBN.HE kodu ile halka arza katılabilecekler.

Satış ve Sermaye Artışı

Şirketin çıkarılmış sermayesinin 100 milyon liradan 112 milyona çıkarılması kapsamında 12 milyon lira nominal değerli paylar sermaye artırımı olarak sunulacak. Ayrıca 1.561.450.000 lira hedeflenen halka arz büyüklüğü ile toplamda 17 milyon lira nominal değerli payler satışa sunulacak.

Kadir Abdik’in Açıklamaları

BinBin Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik, şirketin operasyonlarına dair bilgiler verirken, 2019 yılında üniversite kampüslerinde başladıkları çalışmaları 2020 itibarıyla şehirlere açtıklarını belirtti. Abdik, yurt içinde İstanbul ve diğer şehirlerde, yurt dışında ise Arnavutluk, Bosna Hersek gibi ülkelerde hizmet verdiklerini ifade etti.

Çevreci ve Sürdürülebilir Hedefler

Abdik, çevre dostu teknolojiler geliştirmeye odaklandıklarını belirterek, filolarının yüzde 30’unu yerli skuterler ile değiştirmeyi amaçladıklarını vurguladı. 2022 yılı itibarıyla küresel mikromobilite pazarının büyüklüğü 2,44 milyar dolar olarak ifade edildi.

Super App Olma Hedefi

Büyüyen sektörden daha fazla pay almak hedefiyle, mobil uygulamalarını geliştirerek ulaşımda bir ‘Super App’ olmayı istediklerini kaydeden Abdik, halka arzın şirket için önemli bir yatırım fırsatı sunduğunu belirtti.

Finansal Başarılar ve Gelecek Beklentileri

BinBin, yılın ilk yarısında 363 milyon lira hasılat elde ettiğini ve bunun önceki yıla göre yüzde 20 artış olduğunu açıkladı. Abdik, 2023 yılı için güçlü bir büyüme hedeflediklerini söylüyor.

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ'nin (BinBin) halka arzında talep toplama 3-4 Ekim'de...

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ’nin (BinBin) halka arzında talep toplama 3-4 Ekim’de yapılacak. BinBin Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik, açıklamalarda bulundu.