Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’da Taksici Bekçilerden Kaçan Şüpheliyi Yakaladı

Isparta’da bir taksici, bekçilerden kaçan şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti.

Isparta'da bir taksici, bekçilerden

Isparta’da bir taksici, bekçilerden kaçan şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti.

Isparta’da Taksici Cesaretiyle Şüpheliyi Yakaladı

Isparta’da, bekçilerden kaçmaya çalışan bir şüpheli, taksi şoförü Murat Petek’in dikkati sayesinde yakalandı. Olay, taksinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kovalamaca Anı Kamerada

Murat Petek, trafikte ilerlerken bir kişinin bekçilerden kaçtığını fark etti. Dikkati çeken bu durumu değerlendiren Petek, hemen aracını durdurarak şüphelinin peşine düştü. Bu süreçte, kaçan şüpheli ara sokağa girdi.

Taksici: “Riski Göz Aldım”

Şüpheliyi yakalayarak bekçilere teslim eden Petek, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kovalamaca sırasında bir kişinin kaçtığını gördüm ve hemen taksimi durdurdum. Şüpheli başka bir sokağa girdiğinde arkamdan koşarak onu yakaladım. Belki kendimi riske attım ama bu durumdan pişman değilim. Hırsızlık veya daha kötü bir suç işlemiş olabilir ve tepkisiz kalmak benim için mümkün değildi,” ifadelerini kullandı.

Olay Anının Görüntüleri

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, bekçilerle şüpheli arasındaki kovalamacayı ve Petek’in şüpheliyi yakalamasını açık bir şekilde kaydetti. Bu görüntüler, taksicinin cesaretini bir kez daha gözler önüne serdi.

Isparta'da bekçilerden kaçan şüpheliyi, taksi şoförü yakalayarak teslim etti. Kentte taksicilik...

Isparta’da bekçilerden kaçan şüpheliyi, taksi şoförü yakalayarak teslim etti. Kentte taksicilik yapan Murat Petek, açıklamada bulundu.