Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Kuyumcu Hırsızlığı Şüphelileri Tutuklandı

İstanbul’da 8 kuyumcudan hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı. Yıllarca süren suç geçmişleri ortaya çıktı.

İstanbul'da 8 kuyumcudan hırsızlık

İstanbul’da 8 kuyumcudan hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı. Yıllarca süren suç geçmişleri ortaya çıktı.

İstanbul’da Hırsızlık Olayı

İstanbul’un altı farklı ilçesinde gerçekleştirilen hırsızlık olayları sonucu iki şüpheli gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal bölgelerinde bulunan kuyumcularda meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin detaylı bir inceleme başlattı.

Şüphelilerin Kimlikleri ve Suç Geçmişi

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda tespit edilen şüpheliler Derya A. (24) ve Berivan K. (22), Fatih bölgesinde yakalandı. Derya A. hakkında 22 ayrı suç dosyası ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunurken, Berivan K. hakkında ise 30 suç dosyası ve 8 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş ceza kaydı bulunduğu belirlendi.

Adli Süreç

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliği, her iki şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

İstanbul'un 6 ilçesinde 8 ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2...

İstanbul’un 6 ilçesinde 8 ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal’daki kuyumculardan “tırnakçılık” diye tabir edilen yöntemle hırsızlığa ilişkin inceleme başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri belirlenen Derya A. (24) ile Berivan K. (22) Fatih’te yakalandı.