Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da L’Etape Türkiye Heyecanı Başlıyor

19-20 Ekim’de düzenlenecek L’Etape Türkiye, amatör bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Ömer Kafkas, organizasyonun önemini vurguladı.

19-20 Ekim'de düzenlenecek L'Etape

19-20 Ekim’de düzenlenecek L’Etape Türkiye, amatör bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Ömer Kafkas, organizasyonun önemini vurguladı.

İstanbul’da L’Etape Türkiye Heyecanı Başlıyor

19-20 Ekim tarihlerinde İstanbul, Fransa Bisiklet Turu’nun amatörlere yönelik özel etkinliği L’Etape Türkiye’ye ev sahipliği yapacak. Etkinlik, Türkiye’de ilk kez düzenleniyor.

Uzun Hazırlık Süreci

Organizasyonu Türkiye’ye kazandırmanın mutluluğunu paylaşan Ömer Kafkas, 78 Event’in Genel Müdürü, sürecin 1,5 yıl sürdüğünü belirtti. Kafkas, “Bu organizasyon için tüm ekip olarak büyük bir heyecan içindeyiz. Ülkemizin önemli bir organizasyona ev sahipliği yapması gurur verici.” dedi.

Tour de France Markası

Kafkas, Tour de France‘ın büyük bir marka olduğuna dikkat çekerek, “Dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri. Türkiye’nin bu markaya ev sahipliği yapması, amatör sporcular için önemli bir fırsat sunuyor.” ifadelerini kullandı. Sadece son 10 yılda bisiklet sporuna katılımda %24’lük bir artış yaşandığını belirtti.

Gelecek Organizasyonlar ve Sürprizler

Kafkas, İstanbul dışında da etkinlik yapılabileceğini duyurdu. “İstanbul’un bu organizasyona ev sahipliği yapma isteği büyük. Ancak sürpriz yapabiliriz ve başka bir şehirde de organizasyon gerçekleştirebiliriz.” şeklinde konuştu.

Büyük Katılım Bekleniyor

Organizasyonda 50 ülkeden 3 bin sporcu bir araya gelecek. Ömer Kafkas, “Bu etkinlik, birçok ünlü sporcu ve yöneticinin de katıldığı çok farklı bir demografik yapıyı bir araya getiriyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Tanıtımı

Kafkas, organizasyonun Türkiye’nin tanıtımına katkısına da değindi. “70 ülkeden 170 kanalın yarışı canlı yayınlayacak. Bu organizasyon, Türkiye’nin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtma fırsatı sunacak.” dedi. Boğaz Geçişi ile tarihi bir anın yaşanacağı etkinlik, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde gerçekleşecek olup, bir ilk olma özelliği taşıyor. 109 km’lik parkur, İstanbul’un simgesel yerlerinden geçecek.

İstanbul, Türkiye'de ilk kez 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Fransa Bisiklet Turu'nun...

İstanbul, Türkiye’de ilk kez 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Fransa Bisiklet Turu’nun (Tour de France) amatör sporculara yönelik özel konsepti “L’Etape Türkiye by Tour de France”ın heyecanını yaşayacak. Etkinliği Türkiye’de organize eden 78 Event’in Genel Müdürü Ömer Kafkas, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.