Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gizem

Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden suçlu bulundu!

ABD’de resmen bir ilk yaşandı! Hunter Biden suçlu bulundu! Tüm detaylar haberimizde.

Joe Biden’ın oğlu ile ilgili karar açıklandı! Bütün suçlamalardan suçlu olduğuna karar verildi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

JOE BIDEN’IN OĞLU SUÇLU BULUNDU

Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden hakkında uyuşturucu etkisindeyken silah satın alma iddiaları ile ilgili karar verildi. Mahkeme jürisi 3 saat görüşme yaptıktan sonra Hunter Biden hakkında federal lisanslı silah satıcısına yalan söylemesi, silah alırken yanlış beyan vermesi, 11 gün boyu yasa dışı silah bulundurması suçlarının hepsinden suçlu olduğuna karar verildi. Delaware Bölge Mahkemesi Hunter Biden’ı üç suçtan da suçlu olduğuna karar verdikten sonra duruşmaya bir gün ara verildi. Karar sonrasında First Lidy Jill Biden’da mahkemeye gitti. Mahkeme kararından sonra ABD’de ilk defa bir başkan görevdeyken aile üyesi suçlu çıkmış oldu. Hunter Biden’ın suçlu bulunduğu bütün olaylar başkanlık görevi öncesindeki zamana denk geliyor. Hunter Biden 25 seneye kadar hapis ve 750 bin dolara kadar para cezası alabilecek ama ilk kez suç işlediği için daha az ceza verilmesi tahmin ediliyor. ABD Eski Başkanı Donald Trump kampanya ekibi de mahkeme kararı sonrasında şu açıklamaları paylaştı; ‘Dava, Çin, Rusya ve Ukrayna’dan on milyonlarca dolar kazanç sağlayan Biden suç ailesinin gerçek suçlarından dikkati sadece başka yere çekmiştir. Sahtekar Joe Biden ailesi suç imparatorluğu üstündeki saltanatı 5 Kasım tarihinde bitecek ve bir kez daha asla bir Biden kişisel kazançları için devlet erişimini satamayacak. 

hunter biden suçlu bulundu

Hunter’a gelince, kendine iyileşme süreçlerinde ve hukuki sürecinde başarı dileriz.’ 2015 senesinde Beau Biden hayatını kaybettikten sonra Hunter Biden uyuşturucu ve alkol bağımlılığına başlamıştı. ABD Başkanı Joe Biden ise konu ile ilgili şunları söyledi; ‘Geçtiğimiz haftalarda da söylediğim gibi ben başkan olsam da aynı zamanda babayım. Jill ve ben oğlumuzu seviyoruz ve onunla gurur duyuyoruz. Sevdiklerinin bağımlılıkla mücadelesine destek veren birçok aile sevdiği birinin diğer tarafa geçtiğini, iyileşme süreçlerinde bu denli güçlü ve dirençli olduğunu görmenin verdiği gururu anlayabilir. Bu dava sonucunu kabul edeceğim ve Hunter temyiz başvurusunu değerlendirilirken yargı sürecine de saygılı davranacağım. Jill ve ben, sevgimiz ve desteğimizle her zaman Hunter ve ailemizin bütün üyelerinin yanında olacağız. Bu hiçbir zaman değişmeyecek.’ Hunter Biden’ın avukatı da karar sonrasında hayal kırıklığına uğradığını, Hunter için bütün yasal yolların takip edileceğini, bu dava dahil iyileşme süreci boyunca yaşadıkları her şeyde Biden ailesinin sevgisi ve desteğine minnettar olduklarını belirtti.’ 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER